ONLINE CURSUS STRESS LOSLATEN

Welkom bij de online cursus 'Stress loslaten'. Deze visualisatie-cursus bevat mijn eigen ontwikkelde emotiemethode.

Wie ben ik?
Ik ben Michèle Mosch, emotietherapeut bij Het hart van Delfland, emotietherapie voor kind en volwassene.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Voor mensen die aan hun eigen innerlijke emotionele ontwikkeling (individuatie) willen werken. 'Wanneer je spanningen van anderen loslaat, voel je je steeds meer jezelf.'
Wanneer ouders aan hun emoties werken, ontstaat er bij hun kinderen rustiger gedrag. Kinderen reageren op de (onbewuste) stress van hun ouders.

Wat leer ik bij deze cursus?
Het is een visualisatiemethode. Je wordt je bewust van je emoties en gevoelens in je lichaam. Met een stappenplan leer je spanningen los te laten ten aanzien van personen, situaties en je ouders. Ook maak je specifieke deelpersoonlijkheden van jezelf rustig.

Wat kan ik aan het eind van deze cursus?
Aan het eind van deze cursus voel je wanneer je 'in je hoofd zit' en wanneer je de emotiemethode nodig hebt. Je kunt spanningen ten aanzien van personen en situaties goed losmaken.
Hierdoor voel je meer zelfvertrouwen, je staat veel steviger. Je hoofd wordt leeg en je denken wordt positief. Jouw omgeving gaat dit aan jou merken. Er ontstaat ander gedrag.

Praktische informatie

  • De visualisaties van het losmaken kosten je drie uur per week, vier weken lang.
  • Je kunt deze ook meer spreiden, bijvoorbeeld een uur per week, drie maanden lang. Er is een eenmalige aanschaf.  

Wanneer je een vraag hebt, kijk dan bij de Veelgestelde vragen. Wanneer je vraag hier niet bij staat, mail dan naar: info@hethartvandelfland.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de emotiemethode? Op mijn website staan ervaringen van cliënten in mijn praktijk. Er zijn al veel mensen die de methode op hun nachtkastje hebben liggen en deze regelmatig toepassen. Het is mijn grote wens om meer mensen 'de kunst van het loslaten' te leren.

Bestel de cursus >

Log in >

Mocht je meer willen weten over mijn praktijk Het hart van Delfland, kijk dan op mijn website www.hethartvandelfland.nl. Of bekijk hieronder de video met een voorbeeldsessie in mijn praktijk.

Let op!

  • Deze methode kan een goede aanvulling zijn op de begeleiding van een psycholoog of psychiater.
  • Blijf eventuele medicijnen altijd gebruiken. Wanneer je wilt afbouwen, vraag dan om goedkeuring en begeleiding van de arts.
  • In geval van vragen of onduidelijkheden, kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op.