ONLINE CURSUS STRESS LOSLATEN

Welkom bij de online cursus 'Stress loslaten'. Deze visualisatie-cursus bevat mijn eigen ontwikkelde emotiemethode.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Voor mensen die aan hun eigen innerlijke emotionele ontwikkeling (individuatie) willen werken. 'Wanneer je spanningen van anderen loslaat, voel je je steeds meer jezelf.'

Wat leer ik bij deze cursus?
Je wordt je bewust van je emoties en gevoelens in je lichaam. Door middel van een stappenplan leer je met visualisaties spanningen los te laten ten aanzien van personen of situaties. Dit geldt ook voor de belastende emoties, die je voelt ten aanzien van je ouders. Ook maak je specifieke deelpersoonlijkheden van jezelf rustig.

Wat kan ik aan het eind van deze cursus?
Aan het eind van deze cursus voel je wanneer je 'in je hoofd zit' en wanneer je de emotiemethode nodig hebt. Je kunt spanningen ten aanzien van personen en situaties goed losmaken. Hierdoor voel je steeds meer ik-kracht en vertrouwen in jezelf. Deze cursus maakt je heel sterk.

Praktische informatie

  • De visualisaties van het losmaken neemt in zijn geheel ongeveer drie uur per week in beslag.
  • Je kunt de cursus tussentijds afbreken en later verder gaan waar je bent gebleven.

Wanneer je een vraag hebt, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen. Wanneer je vraag hier niet bij staat, mail dan naar: info@hethartvandelfland.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de emotiemethode? Op mijn website staat een aantal ervaringen van cliënten die bij mij in de praktijk zijn geweest. Er zijn al veel mensen die de methode op hun nachtkastje hebben liggen en deze regelmatig toepassen. Het is mijn grote wens om meer mensen 'de kunst van het loslaten' te leren.

Bestel de cursus >

Log in >

Mocht je meer willen weten over mijn praktijk Het hart van Delfland, kijk dan op mijn website www.hethartvandelfland.nl. Of bekijk hieronder de video met een voorbeeldsessie in mijn praktijk.

Let op!

  • Deze methode kan een goede aanvulling zijn op de begeleiding van een psycholoog of psychiater.
  • Blijf eventuele medicijnen altijd gebruiken. Wanneer je wilt afbouwen, vraag dan om goedkeuring en begeleiding van de arts.
  • In geval van vragen of onduidelijkheden, kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op.