ONLINE CURSUS STRESS LOSLATEN

Ik ben Michèle Mosch en ik woon met mijn partner en twee kinderen in Schipluiden. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Pedagogisch Academie. Vervolgens heb ik een studie gevolgd voor Speciaal Onderwijs en Remedial Teaching. Hierna ben ik vele jaren als lerares werkzaam geweest op een (speciale) basisschool (leer en/of opvoedingsmoeilijkheden). Op deze school heb ik 8 jaar lang de functie van emotionele Remedial Teacher vervuld en heb ik structureel ingevallen in de groepen 7 en 8. Ook heb ik een project opgezet 'Leren door rust'. Met behulp van dit project kregen leerlingen meer rust in hun hoofd en ging het leren beter.

In 2005 heb ik de 4 jarige opleiding tot holistisch (kinder) therapeut bij Zoninstituut voltooid. Daarnaast heb ik verschillende studies/cursussen gevolgd zoals: NLP, healing, karakterstructuren, zinvol tekenen met kinderen en omgaan met depressie. In januari 2016 heb ik de studies Psychische Basiskennis en Medische Basiskennis succesvol afgerond.

Vanaf 2002 ontwikkelde ik de emotiemethode, een samengestelde methode uit de volgende therapievormen: healing en visualisaties, gestalttherapie, innerlijk kind en familieopstellingen. Al geruime tijd heb ik een bloeiende praktijk voor kinderen en volwassenen 'Het hart van Delfland’. Naar aanleiding hiervan kwam in 2012 mijn eerste boek uit: emotietherapie, gevolgd door het werkboek: de emotiemethode in 2014. In 2106 en 2017 ontstonden de cursus 'Stress loslaten'. 
Vanaf 2016 geef ik een opleiding voor therapeuten over deze methode.

Ik heb een samenwerkingsverband met Sylvia Dijkshoorn van Het hart van Rozemarijn.

Bestel nu de online cursus Stress loslaten

BESTELLEN >