Emotietherapie

voor kind
en volwassene

In mijn praktijk werk ik met de praktijksofware Evicare. Met Pratice Based Evidence (praktijk gerichte ervaring) wordt de effectiviteit en kwaliteit van de behandelingen  gemeten. Door middel van vragenlijsten wordt bij de start en ook drie maanden na het eind van de behandelingen de tevredenheid in kaart gebracht.  


NIEUW: Emotietest

Heb je moeite met relativeren? Word je vlug geraakt in je emoties? Wil je weten of je goed kunt loslaten of heb je geen idee? Klik op de knop hieronder en doe de emotietest.

Doe de Emotietest >


Download de tips voor ouders

Tips voor ouders


Download 5G schema voor kinderen

Schema voor positieve gedachten


Download zelfhulpmiddel belastende emoties

EFT


Download ademoefeningen

Adem ondersteuning


Uit de praktijk

"Ik kon alleen maar denken, denken en nog eens denken. Ik had allerlei irreële gedachten waar ik niet meer me kon slapen. Ik was mezelf helemaal kwijt en voelde mezelf niet meer. Na zeven sessies voel ik mezelf weer helemaal. Ik kan weer genieten van dingen zonder de hele dag over van alles na te denken. Ik leef veel meer vanuit mijn gevoel in plaats van mijn hoofd. Ik voel nog wel eens angst om heel veel te denken, maar daar blijf ik dan niet in hangen."


1 september 2023

Ook de relatie die je als meisje met je vader aangaat is zeer belangrijk. Deze relatie kan een hele liefdevolle worden of juist een gecompliceerde relatie. Er zijn zes typen desastreuse vaders. Het loskomen van je vader vergt veel van je maar het is heel hard nodig voor je innerlijke emotionele systeem.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Het hart van Delfland,
meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief die éénmaal per kwartaal uitkomt.