Emotietherapie

voor kind
en volwassene

Nieuwsbrief maart 2019

vrijdag 22 maart 2019

De lente komt eraan en dat betekent een nieuw begin voor de natuur.
In mijn praktijk heb ik de afgelopen tijd ook iets nieuws ervaren. Vanaf januari 2019 ontstond er zo'n toeloop van mensen dat ik een (lange) wachtlijst moest maken.

Daarnaast heb ik (vooral nieuwe cliënten) doorgestuurd naar 'Het hart van Rozemarijn', de praktijk van mijn collega Sylvia Dijkshoorn in Schipluiden.
Op dit ogenblik is mijn praktijk helemaal vol met een kleine wachtlijst en dat is veel prettiger werken. Ik wil graag direct hulp kunnen bieden, in plaats van pas over een paar maanden.

Verder ben ik in zee gegaan met het bedrijf Inaim uit Den Haag voor social marketing. Zij brengen mijn online cursus 'Stress Loslaten' onder de aandacht. Hiermee hoop ik dat meer mensen in Nederland bekend gaan worden met mijn methode. Het is spannend of dit gaat aanslaan. Online iets overbrengen is toch wat anders dan face-to-face.

Hierna wil ik me gaan richten op het benaderen van andere therapeuten om mijn emotiemethode opleidingen te gaan volgen. Hiermee hoop ik door heel Nederland 'Het hart van'-praktijken op te richten. Nancy Visser van de praktijk 'Het hart van Kennemerland' in Uitgeest (Noord-Holland) opent de komende periode haar deuren.

Geluk voelen

Als je in contact bent met andere mensen, kan dat je raken. Een ontspannen relatie met een andere persoon is fijn. Maar hoe vaak gebeurt het dat je je boos voelt of onzeker ten aanzien van wat andere mensen zeggen of doen?

Nu kun je deze emoties razendsnel wegdenken. Je pakt ff snel je smartphone om jezelf af te leiden of lacht het gevoel weg. Dat gaat vaak in een honderdste van een seconde.

Pas als je stilstaat bij wat je aan onzekerheid of boosheid voelt ten aanzien van andere mensen, zul je ontdekken dat wanneer je ze accepteert, het veel rustiger wordt van binnen. Als je je rustiger voelt, voel je ook meer geluk.


Dankbaar

Ik heb een aantal vaste mensen die mijn berichten op facebook liken en delen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Jullie zorgen ervoor dat ik een berichtenbereik heb van ruim 10.000 mensen. En daarmee komt er een grote droom uit. De liefdevolle manier van naar jezelf kijken, is in mijn beleving de kracht van de methode. En hoe meer mensen mijn methode en manier van werken ervaren, hoe blijer ik word. Heel veel dank hiervoor!


Extra pakket 'loslaten'

Ik heb een dieper pakket van 'loslaten' ontwikkeld. Hierbij worden de lagen van hechting, ik-kracht, gronding, fundament, verbinding met genen/vorige levens dieper getransformeerd en rustig gemaakt.
Wil je dit ervaren, mail mij gerust voor een afspraak: info@hethartvandelfland.nl.


E-books

Mijn boeken zijn nu ook via de website te bestellen in de vorm van e-books:
- Emotietherapie voor kind en volwassene: € 7,50
- Werkboek Emotiemethode: € 10,00
Bestellen op https://www.hethartvandelfland.nl/boeken


Verloren liefde

Liefde kan iets bijzonders zijn, maar ook intens verdrietig!

Lees verder >


Van hoogsensitief naar laag-sensitief

Wanneer je belastende emoties van jezelf en van anderen los gaat laten, kun je als hoogsensitief persoon veel beter functioneren. Je krijgt een lage ademhaling, een leger hoofd en je krijgt veel meer energie.

Lees verder >


Drugs

Wanneer je als tiener je problemen wilt vergeten en wanneer je niet aan je emoties wilt werken, is drugs een alternatief van deze tijd. We leven in een tijd dat je moet genieten van het leven en dat je vooral je passie moet volgen. Wat nu als dit je niet lukt en je ziet alle 'succesverhalen' op social media? Wat nu wanneer je ontdekt dat je kind zijn toevlucht neemt in drugs?

Lees verder >


< Terug