Emotietherapie

voor kind
en volwassene

Nieuwsbrief december 2018

vrijdag 21 december 2018

'Stille nacht, Heilige nacht'. Kerst is de tijd van bezinning en de tijd om met vrienden en familie samen zijn.
Maar wat nu als je geen contact meer hebt met je familie? Wat nu als je al heel lang gebrouilleerd bent met je vader, je moeder, je broer of je zus?
Wees eens eerlijk! Hoe vaak schiet het door je hoofd tijdens de kerstdagen?
Wat gebeurt er met jou wanneer je in het donker langs de huizen loopt en je ziet daar een familie aan een lange gedekte tafel zitten? Voel je er dan wat bij?

Je ouders, broers en zussen zijn bloedverwanten. Jouw bloed is gekoppeld aan hun bloed en andersom. Via DNA-onderzoek is dit zelfs te bewijzen.
Een dappere vrouw in mijn praktijk was in haar jeugd misbruikt door haar vader. Na twee jaar geen contact te hebben (ze had aan zichzelf gewerkt om krachtiger te worden), heeft ze dit jaar een goed gesprek gehad met haar ouders. Vader en moeder hebben beiden excuses aangeboden en nu is er weer contact op haar voorwaarden.

Bewonderenswaardig is ze. Een voorbeeld voor velen!

Iedere ziel wil liefde, eerlijkheid en respect voelen. En juist de bloedverwanten staan bovenaan, van wie wij dat het liefste zien.

Fijne kerstdagen en een verbindend 2019!


Extra pakket 'loslaten'

Ik heb een dieper pakket van 'loslaten' ontwikkeld. Hierbij worden de lagen van hechting, ik-kracht, gronding, fundament, verbinding met genen/vorige levens dieper getransformeerd en rustig gemaakt.
Wil je dit ervaren, mail mij gerust voor een afspraak: info@hethartvandelfland.nl


E-books

Mijn boeken zijn nu ook via de website te bestellen in de vorm van e-books:
- Emotietherapie voor kind en volwassene: € 7,50
- Werkboek Emotiemethode: € 10,00
Bestellen op www.hethartvandelfland.nl/boeken


Zorgverzekeringen en vergoedingen

Zorgverzekeraar CZ heeft zijn eisen aangescherpt voor vergoedingen voor alternatieve zorg. Voor 2019 worden mijn behandelingen nog wel vergoed, mits op mijn factuur de prestatiecode '24504 Psychosociale therapie' staat.
Wil je dat de kosten voor mijn behandelingen worden vergoed en overstappen op een zorgverzekering die mij vergoedt?
Kijk dan op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/integrale-therapie#vergoeding (mijn behandelingen vallen onder het kopje 'Integrale therapie').


Gevaarlijk!

Dat pubers gevaarlijke situaties slecht kunnen inschatten weten we. Soms gaat het maar net goed en houd je je hart vast. Het is maar goed dat je niet alles weet als ouder!

Lees verder >


Liefde

Weet je dat elke relatie een bepaalde basisliefde in zich heeft? Wanneer je jezelf in een ontspannen setting voorstelt met je lief en dan de hoeveelheid liefde voelt, kun je wellicht ook een cijfer aan deze liefde geven (0-10). Hoe meer basisliefde er in een relatie gevoeld wordt, hoe beter jullie de moeilijkheden (gedragspatronen van elkaar, problemen met kinderen, ouders of werk) aankunnen.

Lees verder >


Een gemiste kans!

Het is jammer dat Johan Derksen geen schaamte of schuld wil voelen. Johan heeft een voorbeeldfunctie voor veel jonge jongens, die homo's niet kunnen accepteren. Hij zou kunnen bijdragen aan een toleranter Nederland. Johan zou een held kunnen zijn!

Lees verder >


< Terug