Emotietherapie

voor kind
en volwassene

Nieuwsbrief september 2018

vrijdag 21 september 2018

Op dit ogenblik komen er mensen uit het hele land in mijn praktijk Het hart van Delfland. Zelfs Nederlanders, die in het buitenland wonen, weten mij te vinden: Zwitserland, Frankrijk, België en zelfs Cambodja.

De kracht van mijn praktijk zit hem in het feit dat ik kinderen en volwassenen op eenzelfde manier behandel. Wanneer er rust ontstaat, loopt een gezin veel beter. Maar het feit dat je bij mijn methodiek niet zo hoeft na te denken over je gedrag, draagt zeker ook bij. Het is tenslotte nog steeds zo dat wanneer je emoties rustig maakt, het gedrag vanzelf verandert. Met je hart voel je blijheid. Wanneer het hoofd rustig wordt gemaakt, voel je vanzelf meer je hart. Dat is ook de reden dat kinderen en volwassenen zich zo blij voelen na een sessie.

Mijn liefste wens is het dat er meer 'harten' in Nederland worden geopend en hiervoor is het nodig dat ik zichtbaar ben. Tegenwoordig is kan dit heel handig via het internet. Om dit voor elkaar te krijgen, heb ik mij het afgelopen kwartaal gericht op social marketing. Oplettende cliënten hebben ontdekt dat ik meer post op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Draag je Het hart van Delfland een warm hart toe, dan doe je me een groot plezier om mijn facebookpagina te volgen. En nog blijer maak je me door mijn berichten te liken en te delen.


APK

De herfst is begonnen en het loslaten in de natuur is een feit. Na de rustige vakantieperiode zijn we weer in vliegende vaart het drukke leven ingegaan. De tijd van nu, met al zijn hectiek, vraagt erom (zo af en toe) een pas op de plaats te maken. Bij een 'APK' in mijn praktijk, kom je weer terug in je rustige en liefdevolle basis. En daarna kun jij of je kind er weer een hele tijd tegenaan.

Ik zie jullie graag! 


Vaders

Heb jij ook zo'n man waarbij je alles moet voorkauwen? En die alles op de trap laat liggen wat naar boven moet? Wil jij ook graag dat je kinderen dit anders gaan doen wanneer ze volwassen zijn? Dan moet je vroeg beginnen! Lees hier mijn tips!

Lees verder >


Ongelovige Thomas

Op zoek naar hulp voor slechthorendheid, stuit ik op een genezingsdienst van de kerk.

Lees verder >


Teveel op je bord!

Sommige mensen maken teveel en te kort achter elkaar van alles mee. Om dit emotioneel te kunnen verwerken is de emotiemethode heel geschikt. In een paar sessies neem je afstand van het zware gevoel van de gebeurtenissen en dit geeft je energie.

Lees verder >


< Terug